İSTANBUL / FATİH - Topkapılı Mehmet Bey İlkokulu

Nis

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle okulumuzda tören yapıldı.

Şbt

Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı 2. Dönem Başı İlçe Eğitim Kurumumu Müdürleri Kurulu okulumuz konferans salonunda yapıldı.

Şbt

Ülkemizi derinden sarsan asrın felaketinin birinci yıldönümünde yititrdiğimiz tüm canlarımızı rahmetle anıyor , yakınlarına bir kez daha sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Kederde ve sevinçte her daim omuz omuza dayanışma içinde olduğumuz milletimizin bir dah aböyle acılar yaşamaması duasıyla...

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

Şbt

Fatih ilçesi "2023-2024  Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönem Açılış Programı" İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müfettişleri Başkan Yardımcısı Ayşegül EKİZCELİ ve Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muhammet Fatih ÇEPNİ' nin katılımıyla okulumuzda gerçekleşmiştir.

Ekm

Cumhuriyet Bayramının 100. yıl dönümünü okulumuzda düzenlemiş olduğumuz programla, büyük bir çoşkuyla kutladık. Emeği gecenlere teşekkür edriz. Yaşasın CUMHURİYET.

Eyl

Millî Eğitim Bakanlığınca, ilkokullarda ölçme değerlendirme çalışmalarına yönelik test sistemi yerine geliştirilen "süreç odaklı" öğrenme yaklaşımı kapsamında biçimlendirici değerlendirmeye dayalı örnek ölçme araçları yayımlandı.

Eyl

Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  Mucip KINA , okulumuzu ziyaret ederek okul yönetimi ve öğretmenlerimizle bir araya gelmiş ve istişarelerde bulunmuştur. Sayın müdürümüze Topkapılı Mehmet Bey İlkokulu  ailesi olarak teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitim ve ilkokul birinci sınıfa başlayacak öğrenciler için 04 Eylül-08 Eylül 2023, ortaokula başlayacak öğrenciler için 11 Eylül-15 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak olan  okula uyum eğitimlerine ilişkin resmi yazı, rehber ve sunular aşağıdadır.

Nis

Emeği geçen bütün öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyor. Mutlu nice bayramlara diliyoruz!